Boek Park Haagseweg 1991-2016

Boek Park Haagseweg 1991-2016

Bij het 25-jarig bestaan van de wijk Park Haagseweg in 2016 is een boek uitgebracht over de historie van de wijk. Het eerste exemplaar is tijdens het jubileumfeest overhandigd aan stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud.

boekpwh2.jpg

Dit relaas is leuk om te hebben als bewoner. Er staan interviews in met bewoners, talloze foto's van toen en nu en veel cijfers en wetenswaardigheden over de buurt. Ook is het boekje heel geschikt om aan huiszoekenden te laten zien. Het kan een aansporing voor hen zijn om juist hier te komen wonen. De verkoop van een huis in deze buurt is al niet moeilijk, laat staan met zo’n mooi naslagwerk erbij.

In 2016 hebben alle leden dit boekwerk gratis ontvangen als waardering voor hun lidmaatschap. Er zijn nog een aantal boeken over. Daarom heeft het bestuur besloten onze historie aan nieuwe leden als welkomstgeschenk aan te bieden als zij lid worden voor twee jaar. Nog geen lid? Word nu lid voor 2 jaar en betaal €20,-.

Het boek bestellen zonder lid te worden kan ook, door € 12,50 over te maken naar rekeningnummer NL82 INGB 0003 3220 55 t.n.v. Vereniging Park Haagseweg, met vermelding van naam en adres.